Ознака: наркоман

Живот

„Заборавив да умрам“: Од наркоман и бездомник до сопственик на синџир барови за здрава храна!

Халил Рафати (46) денеска е мултимилионер и сопственик на синџирот бар сок-барови Санлајф ориџинс, а пред само неколку години живеел без кров над главата и бил зависник од хероин.Тој е […]