Ознака: нарко

Занимливости

Надал од нарко бандите го обезбедуваат 4.000 полицајци

Мексико е држава со најголема стапка на криминал во светот, поради тоа и властите во државата на највисоко можно ниво ги подигнаа безбедносните мерки на тенискиот турнир во Акапулко. Прв […]