Ознака: Народен Глас

Вести

Здравко Китановски реагираше на идиотизмот на септичката јама Рубин Ивановски

Опозицијата уште еднаш се избрука.Изгледа дека опозицијата обожува да се резили на интернет, а доказ за тоа е и кукањето на Рубин Иваноски пред странски естрадни уметници. Имено, на фан […]