Ознака: народи

Избор на уредникот

Мапа која ги двои Македонците во 1922 година

Во мапата, Македонците се посебно обележани како народ.Ви приложуваме мапа од 1922 година, каде Македонците се забележани како „Македонски Словени“, и се обоени со посебна боја. Исто така, интересен е […]