Ознака: НАРОДНА КАНЦЕЛАРИЈА

Вести

Иванов: Сорос стои позади палењето на Народната канцеларија

Видовме дека средства од американските државјани, од даночните обврзници на САД, се префрлани во фондацијата која го носи името на Сорос, и се користеле дури и за насилни акции. Една […]