Ознака: Народна партија

Вести

Дол на средба со втора делегација од ДПМНЕ: Дискутиравме за загрижувачката состојба во партијата

Претседателот на ЕПП, Жозеф Дол денеска по завршувањето на Конгресот имал средба со поранешниот заменик ген. сек. на ВМРО-ДПМНЕ, Петар Богојески, поранешниот министер Никола Тодоров и исклучената пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Емилија […]