Ознака: народна техника – прилеп

Локална самоуправа

70 години од постоењето на Народна техника – Прилеп

Вчера вечер во просториите на ЦК „Марко Цепенков“ беа одбележани 70 годишното постоење од Народна техника – Прилеп. Оваа организација постои цели 7 децении има остварено голем број на значајни […]