Ознака: народот

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Народот во Македонија памети, гледа и вреднува според тоа кој што направил за него

СДСМ очигледно е опседнат со Никола Груевски. На чело со него ВМРО-ДПМНЕ извојува дури 9 изборни победи по ред, а СДСМ претрпе исто толку порази, соочувајќи се со очигледната недоверба […]