Ознака: нарушување

Видео

Докторите рекле дека ова дете нема да преживее. Но, погледнете го сега!

Ова дете е родено со ретко нарушување поради кое неговиот мозок растел надвор од черепот. Докторите рекле дека шансите да преживее се минимални, уште додека се наоѓал во мајчиниот стомак.По […]