Ознака: населба Железара

Вести Македонија

Брука, нема струја во Центар за дијализа

Во Центарот за дијализа во населбата “Железара“ во Скопје во моментов нема струја, јавува „Досие“. Алармот го кренаа пациенти кои во моментов се приклучени на дијализа. Тие преку социјалните мрежи […]