Ознака: населба тафталиџе

Локална самоуправа

Нова градинка за децата од Тафталиџе

Со долгорочен кредитен заем ќе се реконструира градинката „Мајски Цвет“ во Општина Карпош. Оваа одлука советниците од Општина Карпош, на денешната педесет и осма седница на Советот на Општина Карпош, […]