Ознака: населба

Фото

Нема да ви се верува: Дали можете да погодите што е ова на сликата?

Интересна фотографија го освои интернетот, а ако мислевте дека се работи за испукан бетон, се лажете.Не, тоа не е зумирана слика од бетон. Повеќето го помислија токму тоа, но се […]