Ознака: НАСЕЛЕНО МЕСТО ЕКОНОМИЈА

Вести

Трајановски меѓу граѓаните од Економија – рамо до рамо со нив ги чисти домовите и дворовите

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски и денеска како и претходните денови, е на терен во поплавените подрачја во скопско.Покрај координацијата за реонот за кој е задолжен, Трајановски денеска активно […]