Ознака: насилен татко

Живот

Оваа четворка секојдневно во училиште доаѓале искинати и гладни: Кога еден ден не се појавиле, наставничката дознала СТРАШНА ВИСТИНА

Животот на четворката Бјанка, Медисон, Тифани и Парис делувал совршено. Живееле во една од најбогатите населби на светот. Но не било се така совршено како што изгледа. Нивните родители биле […]