Ознака: насилна промена на власт

Вести Избор на уредникот

Филип Петровски: На Могерини не би ѝ дозволил да стапне во Македонија, некој мора да каже ДОСТА Е

Петровски: На Могерини не би ѝ дозволил да стапне во Македонија, некој мора да каже ДОСТА Е Испорачувањето на „Тиранската платформа“ поддржана од Западот, која сеуште е без осуда од […]