Ознака: насилно воспитување

Вести

Осум од десет родители во Македонија со насилни методи ги дисциплинираат децата

Осум од десет родители во Македонија применуваат насилни методи за да ги дисциплинираат своите деца, без разлика дали станува збор за физичко или психолошко насилство. Тоа може да има големо […]