Ознака: насилство врз деца

Фото

Мажите масовно бојат еден нокот во црвена боја. Причината е благородна!

Со почнувањето на месец октомври, можете на социјалните мрежи да забележите мажи кои објавуваат фотографии со еден лакиран нокот во црвена боја, а за тоа има многу добра причина.Австралиската организација […]