Ознака: насип

Сцена

Јелена убиена во шума, па фрлена во каналот: Дали полицијата е се поблиску до убиецот?

Постојат одредени траги  кои  укажуваат на тоа дека Јелена со убиецот кого го познавала заминала кон обиколницата, за потоа да се вратат повторно кон каналот во шумата, го поминале мовчето […]