Ознака: НАСКАР

Останати спортови

ВИДЕО:Три возила експлодираа при 300 км/час

Три возила експлодораа при стравотен судир на „Монстер купот“ во Наскар, а еден од возачите остана внатре неподвижен.Незгодата се случи во 199. круг кога Џои Логано поради проблем со автомобилот се удри во […]