Ознака: наскоро да открие

Македонија

Премиерот Заев очекува МВР наскоро да открие каде е Игор Спасов

Откако Штипскиот суд распиша национална потерница за Спасов, кој по привремениот отпуст поради лекување не се врати во затвор каде издржува 14-годишна затворска казна, денес одговарајќи на новинарско прашање премиерот […]