Ознака: наследно

Живот

„Излечив проширени вени со рецепт од мојата баба“ – Резултатите се видливи веднаш!

Најголем фактор на ризик за развој на проширени вени нормално е генетиката, што значи дека ќе морате да ги имате ако и вашата мајка ги има. Проширените вени најчесто се […]