Ознака: наследство на Македонија

Вести

Во Штип трибина „Популаризација на културното наследство во Македонија“

Во Македонија има над 80 нематеријални културни добри или „живи“ обичаи кои би можеле да се стават на репрезентативнта листа на УНЕСКО за нематеријално културно наследство, забележаа експертите кои по […]