Ознака: насловна страна

Занимливости

Манекенка со 130 килограми на насловната на „Космополитен“

Британското издание на списанието „Космополитен“ ја отстапи насловната страница за манекенката Тес Холидеј, која со 130 килограми и височина од 165 сантиметри се смета за најдебелата професионална манекенка на светот. […]