Ознака: наставен кадар

Вести

МОН: Наставниот кадар на работа само доколку има неодложни работи

Согласно заклучоците донесени на 15-та владина седница одржана во текот на денешниот ден, кои се однесуваат на воведување дополнителни мерки во рамки на системот за заштита на јавното здравје поради […]