Ознака: наставна програма

Вести

ЕДНА НЕДЕЛА ВО УЧИЛИШТЕ, ЕДНА НЕДЕЛА ОНЛАЈН: Почнаа разговорите за старт на учебната година

Се бара модел по кој најбезбедно ќе почне новата учебна година. На нешто повеќе од еден месец надлежните почнаа да кројат планови и да бараат решенија како децата ќе продолжат […]