Ознака: наставникчка

Вицотека

Наставничката ги испрашува децата во одделението. Лута е:

Наставничката ги испрашува децата во одделението. Лута е:Наставничката ги испрашува децата во одделението. Лута е:– Петар?!– Што?– Ќе Ти кажам јас тебе “што”! Ѓавол да те земе! Стани, кога зборуваш […]