Ознака: настанала

Занимливости

Како настанала виаграта?

Виаграта беше откриена пред дваесет години од страна на англиски научници во лабораторијата “Fajzer” која првично бараше лек за висок крвен притисок. Сепак, откриениот лек не влијаниел многу на притисокот, […]