Ознака: настани.луѓе

Живот

ЛОШИТЕ СПОМЕНИ СЕ БРИШАТ СО АКТИВЕН ТРУД И СОЗДАВАЊЕ НОВИ СПОМЕНИ

Како да заборавиме? Емотивно силните спомени е тешко да се потиснат, но ако активно се трудиме да заборавиме веднаш после случката, големи се шансите за успех.   Лошите сеќавања не […]