Ознака: настани од 27 април

Вести Македонија

Судењето на Игор Југ за настаните од 27 Април

Обвинетиот Игор Југ за насилствата во Собранието од 27 април минатата година, вкрстено го испрашуваше министерот Дамјан Манчевски, откако претходно тоа право го искористи неговиот адвокат како и бранителите на […]