Ознака: настани

Вести

Ѓорге Иванов со особено внимание ги следи настаните и развојот на состојбите во пријателска Република Турција

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, со особено внимание ги следи настаните и развојот на состојбите во пријателска Република Турција и е во постојан контакт со сите безбедносни институции во […]