Ознака: Настасија Станковиќ

Сцена

Вистинска убавица: Запознајте ја помладата сестра на Милан Станковиќ

Настасија Станковиќ завршила медицинско училиште и  ретко  можете  да ја видите во  медиумите.Иако српскиот пејач Милан Станковиќ секојдневно  се појавува во  медиумите, неговата помала сестра Настасија ретко  можете  да ја […]