Ознака: Настрадамус

Живот

Еве дали Настрадамус го предвиде и коронавирусот за 2020 година

Најголемото пророштво од кое стравуваат многу луѓе е тоа дека на човештвото му се подготвува Трета светска војна, која ќе трае триесет години. А еве што предвиде пророкот за 2020 […]