Ознака: Наталиа Сивиек

18+

Фото: Наталиа Сивиек за „Плејбој“ (18+)

Наталиа Сивиек, полскиот модел, девојката која беше споредена со Лариса Рикелме, односно беше наречена „Полската Лариса Рикелме“, погледнете ја фото-галеријата каде Наталиа позираше за „Playboy“. И за крај…