Ознака: наталитет

Видео

„Правете го ТОА за Данска!“ Генијална реклама за раст на наталитетот!

Според последните податоци, благодарение на кампањата која ги повикува жителите почесто да водат љубов, порана наталитетот во Данска.Кампањата со мотото „Напррави го тоа за мама“ почна минатата година, а нејзината цел […]