Ознака: Наталија Кузнетсова

Занимливости

На прв поглед не се знае дали е жена или маж: Ова е мускулестата Наталија која 13 години крева екстремна тежина

Наталија Кузнетсова има 27 години. Таа е професионален бодибилдер закитен со многубројни титули и срушени рекорди. Тренира од својата 14-та година, а нејзиниот изглед е доказ за нејзината опсесија со […]