Ознака: Наталија Протодјаконова

Живот

Гушкање, бакнување, солзи, халуцинација: Наталија и нејзиниот сопруг ја победија смртта на -50 степени Целзиусови!

Гушкање и бакнување, солзи, халуцинација, страв дека нивните четири деца ќе останат сираци, откажување и очекување на смртта, а потоа – чудо.Наталија Протодјаконова (45) и 36-годишниот Николај Кобров се родени […]