Ознака: Наталија Славева

Издвојуваме

Наталија Славева го препеа македонскиот евергрин „Свирете ја зајди зајди“

Младата пејачка Наталија Славева го препеа македонскиот евергрин „Свирете ја зајди зајди“ на нашата позната пејачка Олгица Христовска. Преработката ја направи нејзиниот колега Виктор Апостоловски во неговото студио.„Оваа песна е […]