Ознака: Наталија Тејлор

Занимливости

Инфлуенсерка лажирала цел одмор на Бали со фотографии од IKEA

Ако не верувате колку е лесно да го лажирате вашиот живот на социјалните мрежи, тогаш сигурно ќе ве интересира приказната на јутуберката Наталија Тејлор. Младата инфлуенсерка „заминала“ на Бали без […]