Ознака: нафта свет

Вести

Цените на нафтата на највисоко ниво во изминативе 3,5 години

Ценaта на нафтата достигаа највисоко ниво во последниве три и пол гоидни, како последица на драстичното намалување на нафтеното производство во Венецуела, растот на глобалнаѕа побарувачка на енергенсот и одлуката […]