Ознака: Нахрани 10.000

Магазин

Денес национална донаторска акција- Нахрани 10.000

На светскиот ден на храната Македонија се приклучува со хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Асоцијацијата „Ајде Македонија“ е национална акција за донирање храна […]