Ознака: Национален сервис

Вести

Часови од училиштата ќе се емитуваат на посебни канали на Националниот сервис?

Децата кои немаат компјутери или други уреди за следење на онлајн наставата, а нема да одат на училиште ќе добиваат печатени материјали од училиштата, а Министерството за образование и наука […]