Ознака: началници

Вести

Се разболеле началниците поставени од Спасовски кои требаше да бидат разрешени!

Началниците на секторите за внатрешни работи на Куманово и Струмица се на боледување, објави Алфа.Нивното боледување се поклопува со терминот кога требаше да ги напуштат началничките функции, на кои ги […]