Ознака: најава

Вести

1ТВ ке објавува имиња кој стои зад ситуацијата со Боки13, статус на Фејсбук

Ова е фотографија од денешното рочиште за несреќно наречениот предмет “Рекет”. Ја известуваме јавноста дека во наредните неколку денови ке ѓи објавиме сите факти и докази зошто само Бојан Јовановски […]

Македонија

НАЈАВА

„Македонија-Блокира„ во која членуваат 84 организации-партии и здруженија од земјата и дијаспората, на 4 април, четврток, ќе го изнесе ставот и активностите во изборната кампања во врска со претстојните претседателски избори. Изјава […]