Ознака: најавената реконструкција

Македонија

Метеж во центарот на Скопје заради реконструкција на убиството на Саздо

На Ѕидот на сообраќајниот срам се појави фотографија на која се гледа огромен метеж и редици автомобили кај хотелот “Континентал“. Избегнувајте го овој дел од градот ако седнувате во автомобил […]