Ознака: најавени протести

Македонија

За утре најавени протести пред Собрание, власта се подготвува

Утре, 9 јануари во Собранието започнува третата и последна фаза за измените на Уставот, според Договорот со Грција, за што е потребно двотретинско мнозинство. Наспроти тоа повеќе граѓански здруженија најавуваат […]