Ознака: најблесавиот стјуарт

Магазин

Ова е најблесавиот стјуарт на сите времиња: Додека објаснувал што да се прави во итен случај сите заоѓале од смеење (ВИДЕО)

Еден стјуарт стана хит на Интернет додека на патниците во авионот им ја објаснувал процедурата во случај на пад на авионот. Имено, редовната процедура која ја покажуваат стјуардесите и стјуартите […]