Ознака: најбогат Македонец

Вести

Почина најбогатиот Македонец на светот

Обединетата Македонска Дијаспора (ОМД) информира дека вчера на 87-годишна возраст почина Мајк Илич,  еден најголемите поддржувачи и долгогодишен донатор на организацијата. Мајк Илич (Илиевски) кој важеше за најбогатиот Македонец во светот, […]