Ознака: Најважни мисли

Занимливости

Најважните мисли на Баба Ванѓа: Зошто пушите луѓе?!

Откако младата Вангелија од Струмица на 12 години го губи видот, добива неверојатни пророчки способности. За неа дознале сите, и низ годините многу луѓе од различни земји и со различни […]