Ознака: највисока жена

Живот

На прв поглед изгледа како сосем обична девојка: Но почекајте да стане

27 годишната Линдзи сигурно е една од највисоките девојки на светот. Таа е висока 206 сантиметри. Признава дека луѓе често ја прашуваат што јаде, дури и во супермаркети гледаат што […]