Ознака: НАЈВИСОКИ ЛУЃЕ

Занимливости

Кои се највисоки луѓе во светот?

Според истражување на Американскиот совет за наука и здравје, највисоки луѓе во светот се Херцеговците.Претходните истражувања на највисоко место ги ставаа Холанѓаните, но со најновото предводено од Павел Грасгрубер од […]